HISTORIEK

De levensloop van kinesitherapiepraktijk A'spect

2 vrienden

Op 12 februari 2013 openen de 2 goede vrienden Lorenzo en Gertjan, weliswaar met knikkende knieën, maar ook met opgetrokken mouwen, de deuren van een grote kinesitherapiepraktijk op de 3de verdieping van het mooie halfronde Mario Botta gebouw in Genk.

De start van een onderneming is een feit. De 2 schoonbroers, bekleden tijdens deze opstart ook nog een functie in hun geliefde voetbalteam KRC Genk. Hard werken en lange uren kloppen is hun zeker niet onbekend gebleven om hun onderneming een juiste start te geven.


2 wordt 3

2 wordt 3

Op 12 april 2016 reiken de 2 kinesitherapeuten een 3de vennoot de hand. Dimitri vervoegt het dynamische duo en zet mee de lijnen uit.

Op 1 september 2016 opent A'spect zijn 2de praktijk in het centrum van Hasselt, in de 2Torenwijk. De samenwerking met de i-fitness zorgt voor een nieuwe dynamiek binnen de praktijk.


Onze groei

Van 2013 tot 2023 is A'spect uitgegroeid tot een team van 10 prachtige collega's! Individuele drive, therapeutische competenties, leergierigheid en sociale skills zijn de hoofdkenmerken van elke therapeut en collega. Deze bijzondere individuen vormen samen een dynamisch gepassioneerd team.


Bekijk het hele team