E-gym

Medische fitness

Groepslessen


 Nieuw:

E-Gym. De slimme medische fitness

EGYM is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. De EGYM-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband.

EGYM - fit in slechts 2x 30 minuten per week

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

Waarom trainen op de EGYM?

  • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en jouw persoonlijke polsband;
  • Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week;
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
  • Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat; Spiertraining geschikt voor iedereen! Makkelijker, leuker én motiverender

Nieuw

Wat is je biologische leeftijd? 

De E-gym BioAge maakt fitheid en progressie inzichtelijker dan ooit. De BioAge geeft persoonlijke leeftijdsindicaties voor kracht, cardio, metabolisme en flexibiliteit en dient als krachtige motivator om te bewegen.

De BioAge biedt een persoonlijke leeftijdsindicatie op basis van trainingsresultaten en lichaamsanalyses. Deze leeftijd verschilt vaak van iemands kalenderleeftijd, want je levensstijl bepaalt immers je werkelijke leeftijd!

Train op onze E-gym en kom je biologische leeftijd automatisch te weten. Of vraag een analyse aan bij onze experten.

Tagline

Evaluaties en resultaten opvolgen via je smartphone

Trainen op de E-gym betekent dat je steeds wordt opgevold zowel door onze experten, maar ook kan je zelf alle analyses volgen via je smartphone. Krijg rechtstreekse update over je trainingen en evaluaties via onze app.

Tagline

Ontdek je lichaamssamenstelling via de Inbody van de E-gym

...