WAT DOEN WE?

KINESITHERAPIE & REVALIDATIE


Iedereen met een orthopedisch letsel, van welke aard dan ook, kan bij A'spect terecht.  
Je zal persoonlijk begeleid worden door een van onze therapeuten om een optimaal herstel mogelijk te maken, telkens in overleg met de behandelende arts.

STRUCTURELE OSTEOPATHIE

Een lichaam met een probleem heeft altijd de neiging om het probleem te omzeilen via allerlei compensaties van andere lichaamsdelen en structuren van het lichaam. Via een osteopatische visie gecombineerd met osteopatische technieken kunnen deze compensaties opgespoord en aangepakt worden. Onze aandacht bij A'spect gaat vooral uit naar de structurele compensaties van het lichaam.

BEHANDELEN VAN KAAKPROBLEMEN

De kaakgewrichten zijn een van de belangrijkste gewrichten in ons lichaam. Kaakproblemen kunnen grote ongemakken en hinder veroorzaken in het dagelijkse leven. Heb je last van je kaak of verwijst de tandarts je door? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zullen je kaakpobleem op een functionele manier benaderen en een mogelijke oorzaak onderzoeken en behandelen.

BLESSUREPREVENTIE & SCREENING

Wil je beter presteren en het risico op blessures beperken? Neig je telkens in eenzelfde blessure te hervallen? Of wil je als trainer of als club een hoger rendement halen? Via een uitgebreide screening gaan wij op zoek naar zwakke schakels die beperkend zijn voor uw prestaties of de prestaties van het team. Via een trainingsprogramma op maat worden deze zwakke schakels aangepakt om de prestaties te verbeteren. Onze screenings zijn vergelijkbaar en opvolgbaar in de tijd.

PERSONAL TRAINING & FUNCTIONELE GROEPSTRAINING

Ben je de klassieke fitnesscentra beu? Wens je een meer individuele en specifiekere aanpak? Via onze personal trainer worden er doelen opgesteld en worden je grenzen verlegd. Hij stelt een optimaal trainingsprogramma op en zal je op maat begeleiden.

Instappen in een van onze groepslessen is steeds mogelijk. Onder begeleiding van onze Personal trainer zal er in een dynamische en functionele setting gewerkt worden aan je conditie, kracht en mobiliteit (ook voor vrouwen tijdens - en na de zwangerschap)

AQUA REVALIDATIE

Tijdens de eerste fase van een revalidatie kan er vaak geen volledige belasting plaatsvinden. Training in het water is tijdens deze fase ideaal om niet te veel tijd te verliezen, zodat de revalidatie zo optimaal mogelijk verloopt. Uiteraard zijn er diverse situaties waarin revalidatie in het water zeer nuttig kan zijn.

SENIOREN FITNESS

Voel je je te oud om mee te doen met het jong geweld, maar jong genoeg om actief bezig te blijven? De focus van deze lessen ligt op algemene fysieke fitheid en beweeglijkheid bij senioren. Niemand is te oud om te bewegen!