WAT DOEN WE?

KINESITHERAPIE & REVALIDATIE

Iedereen met een orthopedisch letsel, van welke aard dan ook, kan bij A'spect terecht.  
Je zal persoonlijk begeleid worden door een van onze therapeuten om een optimaal herstel mogelijk te maken, telkens in overleg met de behandelende arts.

STRUCTURELE OSTEOPATHIE

Een lichaam met een probleem heeft altijd de neiging om het probleem te omzeilen via allerlei compensaties van andere lichaamsdelen en structuren van het lichaam. Via een osteopatische visie gecombineerd met osteopatische technieken kunnen deze compensaties opgespoord en aangepakt worden.
Onze aandacht bij A'spect gaat vooral uit naar de structurele compensaties van het lichaam.

PEDIATRISCHE KINESITHERAPIE BIJ MUSCULOSKELETALE AANDOENINGEN

Blessuren bij kinderen verdienen een even grote aandacht! Er zijn weinig praktijken die zich specifiek inzetten voor deze jonge patienten. Wij focussen ons specifiek op kinderen met blessures en aandoeningen van muskuloskeletale aard. Dit wil zeggen blessures m.b.t. de beenderen, spieren en ligamenten.
Ook kinderen die begeleiding nodig hebben naar een fitter lichaam of kampen met gezondheidsproblemen zijn welkom!  Therapeuten met zowel een diploma in de pediatrie als in de musculoskeletale revalidatie zijn erg schaars, maar bij ons staan ze voor jullie klaar.

BEHANDELEN VAN KAAKPROBLEMEN

De kaakgewrichten zijn een van de belangrijkste gewrichten in ons lichaam. Kaakproblemen kunnen grote ongemakken en hinder veroorzaken in het dagelijkse leven. Heb je last van je kaak of verwijst de tandarts je door? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zullen je kaakpobleem op een functionele manier benaderen en een mogelijke oorzaak onderzoeken en behandelen.

BLESSUREPREVENTIE & SCREENING

Wil je beter presteren en het risico op blessures beperken? Neig je telkens in eenzelfde blessure te hervallen? Of wil je als trainer of als club een hoger rendement halen? Via een uitgebreide screening gaan wij op zoek naar zwakke schakels die beperkend zijn voor uw prestaties of de prestaties van het team.
Via een trainingsprogramma op maat worden deze zwakke schakels aangepakt om de prestaties te verbeteren.
Onze screenings zijn vergelijkbaar en opvolgbaar in de tijd.

PERSONAL TRAINING & FUNCTIONELE GROEPSTRAINING

Ben je de klassieke fitnesscentra beu? Wens je een meer individuele en specifiekere aanpak?
Via onze personal trainer worden er doelen opgesteld en worden je grenzen verlegd. Hij stelt een optimaal trainingsprogramma op en zal je op maat begeleiden.

Instappen in een van onze groepslessen is steeds mogelijk. Onder begeleiding van onze Personal trainer zal er in een dynamische en functionele setting gewerkt worden aan je conditie, kracht en mobiliteit (ook voor vrouwen tijdens - en na de zwangerschap)

SPORT - TOPSPORT BEGELEIDING

A'spect heeft een groot gevarieerd team van ervaren en gepassioneerde therapeuten. Wij hebben reeds enorm veel ervaring opgedaan in de sport en topsport. We hebben gewerkt voor - , of hebben mee geholpen met de begeleiding van o.a.: Belgium National A-Team & U21, KRC Genk A-team & jeugd, Lommel SK A-Team, PSV Eindhoven, A-Team, Basketbal Cosmo Genk jeugd, Genker zwemvereniging Neptunus (GZVN), Yanina Wickmayer, Kim Meylemans, Rani Rosius, ... 

Zoek je begeleiding op maat? Neem gerust contact met ons op!